Varna24.bg              Превантивните мерки срещу разпространението на

...
Varna24.bg              Превантивните мерки срещу разпространението на
Коментари Харесай

Грипна ваканция ли? Вижте къде я прекарват децата на Варна


Varna24.bg    
        
Превантивните ограничения против разпространяването на грипа във Варна и оповестената по отношение на това грипна почивка за учениците във Варна бяха посрещнати с екстаз от подрастващите, а и от доста родители в морската столица през вчерашния ден. 

Дали те ще се окажат ефикасни обаче към този момент може да се поспори, като се има поради обстоятелството, че тълпи от възпитаници най-вече от по-горните класове през днешния ден изпълваха ларгото и центъра на Варна, както и крайбрежната алея, видя кореспондент на Varna24.bg.

Хубавото време бе употребявано от подрастващите за свободно реене по улиците и висене по кафенетата без грам терзание, че могат да лепнат грип или друго заболяване. 

Училищните дворове пък бяха цялостни с малчугани, които тичаха след топката. 

Вероятно и моловете в морската столица се радват на необикновен интерес от тинейджърите.

Припомняме, че през вчерашния ден на своето съвещание противогрипната комисия разпусна учениците във почивка, забрани женските и детски съвещания, плановите интервенции, свижданията в лечебните заведения и провеждането на всеобщи мероприятия. Учениците ще се върнат в класните стаи на 7 февруари, когато завършва и тяхната междусрочна почивка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР